Rick Genest alias Zombie Boy

2012.12.27. 15:01

Korai évek:

Rick Genest 1985. augusztus 7-én született, Montreal egyik külvárosában, Kanadában. Gyermekkorában agydaganatot diagnosztizáltak nála, amit 15 éves korában el is távolítottak. Állítólag a szülei iránti tiszteletből várt 16 éves koráig, és ezután csináltatta élete első tetoválását, egy koponyát a bal vállára. 21 évesen találkozott először Frank Lewis-szal, Montreal tetoválóművészével. Minden egyes motívumot a testén ő készített, és együtt tervezték, dolgozták ki azokat.Rick testének 80%-át befedő tetoválások felvarrása 6 évet vett igénybe, és több ezer dollárba került. Tetoválásai "Az emberi test, mint bomló tetem" elvét követik, és egyben tisztelgés is a horror műfaj előtt.

rick.jpg

Cirkuszok:

Csatlakozott pár cirkuszhoz, karneválhoz, ahol tűzzel játszott, szögeságyon feküdt, és egyéb trükköket mutatott be. Barátaival megalapították a Lucifer’s Blasphemous Mad Macabre Torture Carnival társulatot.

Siker:

2010. március 5-én létrehozták a facebook rajongói oldalát, amihez több mint másfélmillióan csatlakoztak, és értelemszerűen Rick tetoválásaival foglalkozott. Erre az oldalra felfigyelt Lady Gaga divattervezője is, Nicola Formichetti. Személyesen lépett kapcsolatba Rickkel, és meghívta Párizsba, egy divatbemutatóra. Ezután Lady Gaga is érdeklődni kezdett iránta, és Rico szerepelhetett az egyik klipjében, a "Born This Way"-ben. Az 'áttörést' ez a szereplés hozta meg neki.

A következő videóban a Dermablend egyik termékét mutatja be, amit direkt tetoválások elfedésére fejlesztettek ki.

Sokan biztos láttátok már:

Most pedig eltölthettek vele egy napot, négy és fél percben. :D

Végül pár érdekes információ:

rick_01.jpg

-fél a férgektől (ahhoz képest, hogy egy rothadó testet ábrázolnak a tetoválásai...:D)

-kedvenc állata a napszemüveges krokodil

-levegő, szerelem és pizza nélkül nem tudna élni

-kedvenc étele a három napos pizza

A bejegyzés trackback címe:

https://infinitum.blog.hu/api/trackback/id/tr194983448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása