Kütyük 2.

2012.12.22. 16:08

Elérkeztünk a jobbnál jobb kütyük bemutatásának 2., azaz második, ismétlem: második részéhez.

Az alább látható fantasztikus és praktikus találmányt bármely önjelölt gépészmérnök és barkácsmester elkészítheti.
Amire szükség van: 1db wcpumpa, 1db munkavédelmi sisak, és cellux vagy technokol. Sajnos a prototípushoz a gyártó nem küldött összeszerelési útmutatót, így ebben nem tudok segítséget nyújtani. Egyébként a gyártó maga a Cardo, az alvás szakértője.

alszik_1.jpg

Egyedi billentyűzár.

Egy teljesen új gyártó jelent meg a mobilpiacon, mely állítása szerint garantálja telefonunk biztonságát. A blogunk által készített riportban az egyik tervező a következőt nyilatkozta:

Ez az okostelefon meg fogja változtatni az egész piacot, a dizájnos külseje mellett hasznos, mindennapos használatra szánt alkalmazásokat is telepítettünk a készülékre, ilyen például az újragondolt billentyűzár. Nem elég, hogy egeret lehet vele fogni, de garantáltan senki sem fogja összetapicskolni szeretett telefonunk képernyőjét, mi több, mi magunk sem tudunk majd hozzáérni, ezáltal nullára csökkentve a készülék sérülésének esélyét.

billentyuzar.jpg

Okoskalapács.

Melyikünk ne élte volna már át azt a kellemes érzést, amikor harmincadszorra is az ujjunkra ütünk a szög helyett. Mától ez a probléma megszűnt létezni, hála az okoskalapácsnak. A beépített GPS-szel és a számítógép-vezérelt távcsővel könnyen meghatározhatjuk az ütni kívánt objektum helyzetét, és mm-es pontossággal eltalálhatjuk azt.

okoskalapacs.jpg

A Cardo-ról ebben a cikkben már ejtettem szót, de muszáj említést tennem, a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztett hálózsákjukról. Nem csak a gerincnek tesz jót, hanem az álmoknak is, főleg, ha az alvó személy tudatában van annak, hogy egy ilyen stílusosan kialakított hálózsákban pihenget.

halozsak.jpg

Végül pedig egy nagyon igényes darab, az irodai munka és kisállatok kedvelőinek. Nem csak megsemmisíti a nem kívánatos iratokat, de még pénzt is spórol azáltal, hogy hörcsögödnek forgácsot gyárt.

forgacs.jpg

Remélem ezzel a cikkemmel azért a karácsonyi ajándékok vásárlásához is adtam pár ötletet, hiszen ki ne szeretne a fa alatt például egy megérinthetetlen érintőképernyős telefont, vagy egy okoskalapácsot találni.

A bejegyzés trackback címe:

https://infinitum.blog.hu/api/trackback/id/tr624977491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása