Kezdődik...

2012.12.14. 18:45

Üdv mindenkinek!

Elindult hát a blogunk, eddig 4 főből álló lelkes csapattal a háttérben. Célunk, hogy mindenféle (a mai fiatalság nyelvjárása szerint: stabil, korrekt, van jelleme) dolgot összegyűjtsünk itt nektek. Remélhetőleg minél igényesebb és kreatívabb formában konferálva, naponta frissülő tartalommal.

A tovább után megismerhettek minket.

Na szóval, szerkesztőségünk jelenlegi tagjai:

  • Fairy_

Ő a mi kis...tündér féleségünk. Fenntartja a rendet, mos, főz, takarít. Na jó...igazából ezt velünk csináltatja meg. Sugárzó "szépségének" nem tudunk ellenállni, így mindent megteszünk amit mond. Amint azt a kép is mutatja, egy kedves kis leányzóról van szó. 

ugly fairy.jpg

  • Mythos689

Őt már biztos ismeritek egyéb oldalakról. Szereti a szép lányokat, de arról, hogy őt szeretik-e a szép lányok...sosem beszél. Mindig van nála egy kis pálinka (nem is gondolná az ember), így itt a blogon szívesen látjuk.

mythos689.jpg

  • Flatlined

A partyarc. Előfordulási helye: mindenféle kocsma, vigadó és egyéb szórakozóhelyek. Viszont gyakran megtalálható, árkokban, bokrok aljában pihengetve. A sok tánc biztos kimeríti...de nem lehet rá haragudni, nézzétek azt az arcot.

Egyébként a kép a blog bejelentésének estéjén készült.

flatlined.jpg

  • Basho (jómagam)

Hmm...hát az ember sosem tud magáról semmit sem írni, így helyettem beszéljen a fényképem:

basho.jpg

Itt egy kis játék, hogy ne unatkozzatok amíg mi szerkesztgetünk, programozgatunk....



A bejegyzés trackback címe:

https://infinitum.blog.hu/api/trackback/id/tr124965634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása