"May The Force Be With You"

2012.12.15. 09:53

Üdvözletem Tisztelt Hölgyek és Urak!

Ez életem első posztja, szórakoztasson hát benneteket reményeink sugarában! :))

A következő sorokban a Star Wars c. filmekkel kapcsolatos információkat és képeket szeretnék veletek megosztani.

Kezdetnek ehun egy még öregebb yoda (vagy Charles Xavier reinkarnáció?) aki kisebb mint valaha, és enyhén girhesedett is, de nagyon szeretetre méltó darab, egyszerűen nem tudod nem megpuszilni a kopasz fejét.

yoda_1.jpg

Ha már Yodánál tartunk, szeretném nektek bemutatni Nicolas Cage-t aki, mint bizonyára hallottátok nincs valami biztos anyagi helyzetben, adósságai miatt nem sokat tud válogatni a felkínált szerepek között így a következő alternatív Star Wars filmben ő játsza Yoda szerepét:

yoda_4.jpg

Egyéb Yodizmus: A következő kép ismeretlen beküldőktől származik. Egyes források szerint először Mózes jelent meg egy fiatal párnak az erdőben. A szemtanúk állítása szerint két kőtábla volt a kezében, amiket a magasba tartva futott feléjük. Mielőtt lefényképezhették volna,  egy bokorba vetette magát és eltűnt. Sajnos hiába követték, nem hagyott lábnyomokat, viszont akkor látták meg ezt az elbűvölő teremtényt, akiben az Elvis pártiak a királyra ismertek, de tagadhatatlan hogy Yoda egyes jellemvonásaival is rendelkezik.

yoda_3.jpg

Most következzék egy kései kép Csubakkáról illetve Lassieről, ugyanis ők a közhiedelemmel ellentétben nagyon is jó barátok voltak, bár később lett köztük némi feszültség, ami leginkább abból eredt, hogy Lassie végül hazatért, ellenben Csubinak ez valahogy sosem sikerült. Idővel felmerült egy olyan pletyka is, hogy Lassie gyengéd érzelmeket táplált Hansolo iránt, de sajnos ez a máig viszonzatlan szerelem csak súlyosbította a két barát közti viszonyt, így a Lassie-Csubakka páros sajnos már a múlté.

csubi.jpg

A változatosság kedvéért most essék néhány szó, illetve kép, az erő sötét oldaláról :

Elsőként a droidokat szeretném megemlíteni. Csak pár száz példány maradt működőképes, mivel rengetegen vesztek oda és a sorozatgyártás már nem volt megoldható. Fajfenntartási ösztöneiktől vezérelve gettót alapítottak közvetlenül a cseroki indiánok mellett. Többnyire guberálással és célba lövéssel foglalkoznak illetve bandaháborúkat vívnak a szomszédos cserokikkal, ugyanis állításuk szerint az indiánok az éjszakát hangos mulatozással töltik, amivel zavarják a droidjaink relaxációját.

lazulas.jpg

A sötétbe menekülő kisfiú, a nagy jövőjű fiatalember, a tehetséges padavan, Anakin Skywalker a sith lovag, vagy ismertebb nevén Darth Vader.
Sokan úgy tudják hogy meghalt, de sajnos sokkal siralmasabb lett a sorsa a halálnál.
Miután elvesztette mindenét (halálcsillag, mester, a birodalom stb...) őt is kellemetlenül érte a válság és kénytelen volt új megélhetési formákat kipróbálni :

vaderviolin.jpg

És most búcsúzóul íme egy vérbeli Darth Vader rajongó, aki múzsájaként rózsákkal koszorúzta az orcájára hímzett Vader fejét. Az biztos hogy Jedi pártiaktól és Jediktől már nem kap puszit!

vadertattoo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://infinitum.blog.hu/api/trackback/id/tr534966392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása